Mezzosopraan

Solist

Zelf zingen is en blijft mijn allergrootste passie. Als solist heb ik inmiddels jarenlang ervaring in binnen- en buitenland waar ik vooral heb meegewerkt aan operaproducties. Ook lied en oratorium zijn onderdeel van mijn repertoire. U kunt mij boeken voor intieme huisconcerten, en ook voor grote producties.

Reacties van publiek

“Many thanks again for the wonderful concert at the banks of the Amsterdam canal. I think you and your team brought a different kind of warmth into the night and definitely had a positive effect on many people around you.”

Over mij

Toen ik vijf was zag ik voor het eerst een opera. La traviata was op tv, en meteen wist ik dat dit was wat ik wilde. Ik werd de jongste in het koor waar mijn broers ook op zaten, en vanaf mijn twaalfde mocht ik op zangles. Ik studeerde in Den Haag, Berlijn en London maar heb vooral heel veel geleerd door zelf te zingen met alle ups en downs die daaraan te pas komen. Zingen is voor mij een “way of life”. Alles wat ik doe staat altijd in het teken van mijn eigen stem en de muziek die ik zing en mag dirigeren. Op die manier sta ik ook voor koren en orkesten. Vol passie met het doel samen mooie muziek te maken.